VOGT Hammer si accesoriile pentru renovarea acoperisului

Scule profesionale pentru decopertarea membranei bituminoase, indepartarea membranelor hidroizolante uzate


Echipamentele pneumatice VOGT sunt formate dintr-un corp (cilindru) pneumatic care se racordeaza la un compresor de aer comprimat si sunt echipate cu diferite lame taietoare, dalti sau razuitoare, adaptate decopertarii diferitelor suprafete (gresie, faianta, linoleum, straturi de hidroizolatie, parchet, etc).
 
In aceasta pagina puteti vedea imagini cu kitul dedicat lucrarilor de reparatii sau renovare completa a acoperisului unei cladiri (acoperis tip terasa).
 
decopertare membrane bituminoase
 
Decopertari pneumatice pentru reparatiile acoperisului hidroizolat cu bitum (membrana hidroizolatoare bituminoasa) sau cu alte membrane hidroizolante. Echipamentele sunt produse de firma VOGT Baugerate GmbH (Germania) si sunt proiectate pentru decopertari rapide.
 

 
Filmari VOGT Hammer >>
 

Documentatie pdf | Cerere informatii suplimentare si oferte |

reparatii si renovari acoperis terasa
Indepartarea stratului de hidroizolatie bituminoasa (membrana, carton, smoala, etc) cu scule pneumatice de razuit. Renovarea se face rapid, fara distrugerea substratului. Accesorii pentru curatarea parapetilor.
scule profesionale VOGT reparatii acoperis terasa
Indepartarea membranei hidroizolatoare compromise se poate face precis, fara distrugerea strapungerilor tehnice din terasa datorita capetelor taietoare specializate.
VOGT Hammer pentru renovari de acoperis
Taierea pneumatica a membranei se face cu ajutorul unei lame care permite controlul adancimii de taiere. Lama taietoare este actionata de corpul pneumatic (VH-50 130.18 sau VH-60 130.18) la care este atasata.
scule profesionale VOGT reparatii acoperis terasa bloc
Cap taietor pentru felierea stratului format de membrana (sau succesiunea de mai multe membrane bituminoase). Aceesoriile taietoare sunt incluse in Kitul VOGT "for Roofers" (specializat in decopertarile acoperisurilor).
scule profesionale VOGT reparatii acoperis terasa bloc
Indepartarea straturilor vechi de membrane hidroizolante in vederea renovarii acoperisului tip terasa. Kitul contine un set de lame, dalti, cutite, razuitoare atasabile la corpul pneumatic VOGT Hammer. Aceste are dimensiunea optimizata pentru operarea din pozitie "in picioare" si poate fi comandat si in varianta LOW VIBRATION.